Wie zijn wij?

Welkom op de site van Skytours de zon & cultuurspecialist naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa. Skytours is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Adresgegevens...

Lees verder

Vakantie Israel? Last minute bij Skytours

Vakantie Israel? Last minute bij Skytours

Vakantie Israël: verrassend veel te bieden 

Een vakantie naar Israël zal wellicht niet het eerste zijn wat bij u opkomt als u gaat nadenken over een nieuwe bestemming voor uw eerstvolgende vakantie. Maar toch is het een steeds populairder wordend vakantieland dat verrassend veel te bieden heeft. Zeker wie van een actieve strandvakantie gecombineerd met culturele uitstapjes houdt, zal hier een geweldige tijd beleven. Bezoek Jeruzalem, de Dode Zee en het meer van Galilea, of breng uw vakantie in Israël door in de badplaats Eilat. Raadpleeg vooraf wel altijd het actuele reisadvies als u naar dit land op vakantie gaat.

 

Afwisselend landschap en sfeervolle badplaatsen

Israël vindt u terug aan de oostzijde van de Middellandse zee en het grenst onder meer aan de landen Libanon en Jordanië. Geniet van afwisselende landschappen met woestijn, bosrijke berggebieden en prachtige zandstranden langs de Rode Zee. In het midden van het land is de hoofdstad Jeruzalem gelegen. De kust van Israël biedt verscheidene stranden waar grote steden als Tel Aviv en Haifa liggen, maar ook sfeervolle badplaatsen zoals Netanya. Daar treft u een zandstrand van maar liefst 11 kilometer aan.

 

Vakantie in Israël: een rijke cultuur

Veel reizigers die op vakantie naar Israël gaan, bezoeken het land voornamelijk vanwege de rijke historie en cultuur die u er terug kunt vinden. Natuurlijk brengen zij een bezoek aan Jeruzalem met de bekende Klaagmuur en de Olijfberg. Maar ook de geboortekerk in Bethlehem, de havenstad Haifa, de Dode Zee en het Kruisvaarderskasteel bij Akko zijn plekken die niet mogen ontbreken tijdens een vakantie in Israël. Komt u ook naar Israël om te duiken, dan kunt u het beste naar Eilat gaan waar de fraaie koraalriffen in de Golf van Akaba uw hart sneller zullen doen slaan.

 

Wilt u ook een verrassend veelzijdige vakantie in Israël beleven? Boek uw reis voordelig en maak een keuze uit ons actuele reisaanbod!

Zoek beschikbaarheid

Vertrekdatum
Open the calendar popup.
Kamertype
Aantal dagen
Maximale prijs
Volw.
Kind.
Babies

Er zijn geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht

Je kunt proberen je zoekopdracht te versimpelen.

Waarom bij Skytours boeken?

  • Noord Afrika en Middellandse Zee specialist.
  • Eigen hotels en cruiseschepen in Egypte.
  • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds.
  • 23 jaar ervaring.
  • Beste prijs/kwaliteitverhouding.
  • Altijd scherpe last minutes met voldoende voorraad.
  • Gemakkelijk online betalen.

Service op maat

Contact onze travel consultants voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten