Wie zijn wij?

Welkom op de site van Skytours de zon & cultuurspecialist naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa. Skytours is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Adresgegevens...

Lees verder

Vakantie Marokko? Last minute bij Skytours

Vakantie Marokko? Last minute bij Skytours

Op vakantie naar Marokko: rijk aan cultuur 

Wie op vakantie naar Marokko gaat zal genieten van een land met prachtige landschappen, een rijke cultuur, schitterende stranden en vele traditionele markten (souks genaamd). Marokko is een stabiel land met veel economische groei, zodat het een uitstekend land is om op vakantie te gaan. Tel daarbij nog eens de uiterst vriendelijke bevolking en u zult Marokko met beide armen omsluiten. Marokko is als het ware een verbindingsland tussen Europa en Afrika en ligt in het uiterste noordwesten van Afrika.

 

Prachtige stranden in Marokko

Als u naar Marokko op vakantie gaat, dan zult u zien dat dit land honderden grote en kleinere stranden heeft. De stranden met vooral fijn zand vindt u langs de Atlantische Oceaan. Aan de Middellandse Zee ligt Tamuda Bay, een vrij grote badplaats waar u heerlijk zult verblijven. In de wat zuidelijker gelegen baai van Dakhla is het vooral goed watersporten, mede dankzij de harde wind die daar kan waaien. Neem eens een kijkje in ons reisaanbod van reizen naar Marokko.

 

Cultuur en sport in Marokko

Marokko is een land vol van tegenstellingen. In de berggebieden en in de woestijn leven de mensen vooral het traditionele leven. Een aanrader om dit eens van dichtbij te gaan bekijken, want u waant zich direct in een geheel nieuwe wereld. De grote steden van het land zijn dan juist weer erg modern. Een voorbeeld hiervan is Marrakech, een stad vol cultuur, maar ook modern. Wie op zoek is naar sport tijdens de vakantie in Marokko zal genieten van dit prachtige wandelland. Maak mooie wandelingen door de binnenlanden en de bergen. Ook heeft u in Marokko de mogelijkheid om te gaan duiken en snorkelen. Golfliefhebbers kunnen terecht op een van de vele golfbanen in het land.

 

Ga op vakantie naar Marokko en laat u meevoeren door al het moois dat dit land u te bieden heeft. Boek uw Marokko vakantie voordelig via Skytours!

Zoek beschikbaarheid

Vertrekdatum
Open the calendar popup.
Kamertype
Aantal dagen
Maximale prijs
Volw.
Kind.
Babies

Er zijn geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht

Je kunt proberen je zoekopdracht te versimpelen.

Waarom bij Skytours boeken?

  • Noord Afrika en Middellandse Zee specialist.
  • Eigen hotels en cruiseschepen in Egypte.
  • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds.
  • 23 jaar ervaring.
  • Beste prijs/kwaliteitverhouding.
  • Altijd scherpe last minutes met voldoende voorraad.
  • Gemakkelijk online betalen.

Service op maat

Contact onze travel consultants voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten