Wie zijn wij?

Welkom op de site van Skytours de zon & cultuurspecialist naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa. Skytours is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Adresgegevens...

Lees verder

Vakantie Egypte? Last minute bij Skytours

Vakantie Egypte? Last minute bij Skytours

Vakantie in Egypte: onvergetelijk!

 

U wilt er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt als u de bestemming voor uw volgende vakantie kiest. Dat begrijpen wij maar al te goed. Steeds meer mensen kiezen om die reden voor Egypte. Vakantie vieren in een land met zon, zee en volop culturele en historische schatten is immers een droom! Waar anders kunt u de wonderen van eeuwenoude beschavingen met eigen ogen aanschouwen en ook nog eens all-inclusive genieten van een heerlijke zonvakantie? Bekijk ons uitgebreide reisaanbod en boek direct uw vakantie in Egypte!

 

Vele luxe hotels en resorts

De talloze prachtige hotels en resorts maken van uw vakantie in Egypte graag een feest. De luxe all-inclusive behandeling die u hier vindt, is onovertroffen. U kunt kiezen uit diverse bekende locaties, zoals de badplaatsen Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna, Makadi Bay en Marsa Alam, die allemaal aan de Rode Zee liggen. Van daaruit kunt u naar de historische steden Luxor en Cairo reizen of de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken met zijn fascinerende koralen, vissen en andere zeedieren. Welke bestemming kiest u voor uw vakantie in Egypte?

 

Een zonnige én historische Egypte-vakantie

Tijdens uw vakantie in Egypte kunt u genieten van het fantastische klimaat, maar u kunt ook de Egyptische geschiedenis van dichtbij bekijken. U kent vast en zeker de bezienswaardigheden die Ramses II en Toetanchamon hebben nagelaten. Uw Egypte-vakantie is hét moment om niet alleen de Sfinx en de piramiden te zien, maar ook de oude en immense ruïnesteden zoals Karnak, de kleurrijke graftombes in de Vallei der Koningen en imposante tempelcomplexen zoals Abu Simbel.

 

Kies ook voor een lastminute vakantie in Egypte. Wij hebben de goedkoopste vakanties voor u verzameld!

Zoek beschikbaarheid

Vertrekdatum
Open the calendar popup.
Kamertype
Aantal dagen
Maximale prijs
Volw.
Kind.
Babies

Egypte redt collectie Tropeninstituut

Egypte redt collectie Tropeninstituut

Op de valreep dient Egypte zich aan als redder van vrijwel de gehele overgebleven bibliotheekcollectie van het Tropeninstituut, die in de vuilcontainer dreigt te verdwijnen. De wereldvermaarde Bibliotheca Alexandrina in Alexandrië zegt zeven kilometer aan boeken en andere documenten te willen overnemen.

Lees verder

Skytours biedt zonzekere bestemmingen.

Skytours biedt zonzekere bestemmingen.

Op nummer één staat Hurghada in Egypte. Daar valt gemiddeld slechts 3 mm neerslag per jaar, waarmee de kans op een zonnige vakantie zeer groot is.

Lees verder

Reizen als een farao

Reizen als een farao

Een krioelende mensenmenigte wringt zich door de straten. Toeterende taxi’s banen zich een weg door de belangrijkste verkeersader. Een slordige duizend kilometer verderop sjokt een kameel door het zand. Zover het oog reikt is geen levend wezen zichtbaar en door de zon lijkt het alsof aan de horizon woestijn en lucht samensmelten. Egypte is een land waar strand, water, steden als Caïro en Alexandrië en een hele stapel cultuurschatten zorgen voor avontuur en ontspanning. Een bestemming die eigenlijk alles in zich heeft.

Lees verder

Waarom bij Skytours boeken?

  • Noord Afrika en Middellandse Zee specialist.
  • Eigen hotels en cruiseschepen in Egypte.
  • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds.
  • 23 jaar ervaring.
  • Beste prijs/kwaliteitverhouding.
  • Altijd scherpe last minutes met voldoende voorraad.
  • Gemakkelijk online betalen.

Service op maat

Contact onze travel consultants voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten