Wie zijn wij?

Welkom op de site van Skytours de zon & cultuurspecialist naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa. Skytours is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Adresgegevens...

Lees verder

Magawish Village (v/h Swiss Inn)

*
*
*
Verzorging: All-Inclusive
vanaf € 682,00
 • Meer foto's:

Intro

Magawish Village is een eenvoudig en ruim opgezet hotelcomplex en ligt nabij het centrum en direct aan een groot en ca. 1,5 km lang zandstrand. De simpele, maar nette kamers zijn gebouwd in bungalowstijl en liggen aaneengeschakeld en verspreid in de hoteltuinen en langs het strand. Op het strand bevindt zich een kitesurfschool en een deel van het strand wordt gebruikt voor kitesurfen. Voor (kite-)surfers en gasten, die niet op zoek zijn naar luxe een zeer geschikte locatie. Magawish Village is officieel een 4-sterren hotel, maar vrij basic ingericht. Om deze reden door ons aangeboden als een 3-sterren hotel.Algemeen

Algemeen

Magawish Village is een eenvoudig en ruim opgezet hotelcomplex en ligt nabij het centrum en direct aan een groot en ca. 1,5 km lang zandstrand. De simpele, maar nette kamers zijn gebouwd in bungalowstijl en liggen aaneengeschakeld en verspreid in de hoteltuinen en langs het strand. Op het strand bevindt zich een kitesurfschool en een deel van het strand wordt gebruikt voor kitesurfen. Maar ook andere watersporten zijn hier te vinden, zoals windsurfen en duiken. Voor (kite-)surfers en gasten, die niet op zoek zijn naar luxe een zeer geschikte locatie. Magawish Village is officieel een 4-sterren hotel, maar vrij basic ingericht. Om deze reden door ons aangeboden als een 3-sterren hotel.

Ligging

Magawish Village ligt in een vrij rustige omgeving tussen Hurghada en Makadi Bay in. Direct aan het brede en 1,5 km lange zandstrand, met een apart deel voor kite- en windsurfers. De luchthaven van Hurghada ligt op ca. 10 km afstand, het nieuwe centrum van Hurghada op ca. 5,5 km en Sakkala-centrum ligt op ca. 12 km afstand.

Faciliteiten

Magawish Village beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo zijn er 2 zwembaden en 2 kinderbaden met zwembadterras en ligbedden. Meerdere restaurants, waaronder een buffetrestaurant en een specialiteiten restaurant o.a. seafood, bars en de Stylish Borgart Pub & Disco. Er zijn diverse sportfaciliteiten zoals; tennisbaan, squash baan, mini golf, multi sportveld, voetbal, volleybal, fitness, windsurf center, kite center en watersportcentrum. Tevens is er de mogelijkheid tot paardrijden, lessen ook mogelijk. Het animatieteam verzorgd dagelijks de animatie, zowel overdag als in de avond worden er activiteiten georganiseerd. Er is ook een kidsclub, waar zelfs een professionele babysitter aanwezig is. Er is een supermarktje en winkeltjes, wasservice en taxiservice. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse te betalen.

Kamers

Het ruim opgezette Magawish Village beschikt over 425 kamers. Allen hebben een eenvoudige, maar nette inrichting met lichte kleuren. De kamers beschikken over een badkamer met bad of douche en toilet. Er is airconditioning, een televisie, telefoon en minibar. De kamers hebben een terras of balkon. De standaardkamers zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar.

Verzorging

U verblijft hier op basis van All Inclusive. Dit houdt in dat alle maaltijden, lokale drankjes en hapjes en enkele sportmogelijkheden zijn inbegrepen in de reissom op de door het hotel aangegeven tijden. Uitzondering hierop zijn buitenlands gedistilleerde dranken en sporten als duiken en gemotoriseerde sporten.

All Inclusive formule Magawish Village

Eten

 • Ontbijt in het Manta restaurant (07.30-10.30 uur)
 • Laat ontbijt in Manta restaurant (10.30-12.00 uur)
 • Lunch in het Manta restaurant (13.00-15.00 uur)
 • Snacks in Dolphin Beach restaurant(12.30-17.00 uur, Pasta, Pizza, Salades)
 • Diner in het Manta restaurant (19.30-22.30 uur)
 • Laat Diner in Manta restaurant voor late aankomsten(22.30-01.00uur) Maaltijden bij andere restaurants of bars zijn tegen betaling.

Drinken

Mineraal water, frisdrank, blikjes sap, thee, nescafe, Americain coffee, bier, lokale alcoholische dranken, lokale cocktails en water in een fles. Niet inbegrepen: verse vruchtensappen, speciale koffie, geïmporteerde lokale sterke dranken, geïmporteerde wijn en champagne. Alleen geserveerd bij de volgende locaties:

 • Lobby cafe 7.00u-19.00u
 • Shamousa pool bar 10.00u-17.00u
 • Lotus bar 10.00u-17.00u
 • Oriental Cafe 17.00u-24.00u
 • Dolphin beach bar 10.00u-17.00u

Sport:

Tennis, squash, multi sportveld, voetbal en volleybal zijn overdag gratis. Fitness is gratis van 10.00u-20.00u.

(all inclusive formule is onder voorbehoud)Reiscode: 2393
Check-in datum is geselecteerd. Kies nu je check-out datum.
Geen beschikbaarheid meer gevonden voor gekozen aanbieding. Selecteer uw gewenste vertrekdatum en reisduur in de prijstabel.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten