Wie zijn wij?

Welkom op de site van Skytours de zon & cultuurspecialist naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa. Skytours is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Adresgegevens...

Lees verder

Three Corners Triton Empire Inn Hotel

*
*
Verzorging: Halfpension
vanaf € 583,00
  • Meer foto's:

Intro

Het Three Corners Triton Empire Inn is een eenvoudig hotel, gelegen in een levendige omgeving in Dahar-centrum in Hurghada. In de omgeving van het Three Corners Triton Empire Inn bevinden zich diverse restaurants en bars en er kan gebruik worden gemaakt van het strand van het naast gelegen Triton Empire. Tevens mogen gasten van Triton Empire Inn gebruik maken van de faciliteiten van het Triton Empire Hotel.Algemeen

Algemeen

Het Three Corners Triton Empire Inn is een eenvoudig hotel, gelegen in een levendige omgeving in Dahar-centrum in Hurghada. In de omgeving van het Three Corners Triton Empire Inn bevinden zich diverse restaurants en bars en er kan gebruik worden gemaakt van het strand van het naast gelegen Triton Empire. Tevens mogen gasten van Triton Empire Inn gebruik maken van de faciliteiten van het Triton Empire Hotel.

Ligging

Het Three Corners Triton Empire Inn hotel ligt midden in het oude centrum van Hurghada (Dahar) in een zeer levendige omgeving met diverse restaurants en bars in de directe omgeving. U mag gebruik maken van het strand van het Triton Empire Beach resort (circa 400 m).

Faciliteiten

Receptie, bar en restaurant “Chez Pascal”, een eenvoudig à la carte restaurant, waar o.a. visgerechten, pizza, pasta en steaks geserveerd worden. Indien u verblijft op basis van logies en ontbijt of halfpension worden het ontbijt en diner geserveerd in het hoofdrestaurant van het naastgelegen Triton Empire hotel. Er is een dakterras met gratis ligbedden en zitjes. U mag tevens gebruik maken van alle faciliteiten van de nabij gelegen hotels Triton Empire en het Triton Empire Beach resort, waaronder het zwembad.

Kamers

De kamers van het Three Corners Triton Empire Inn zijn eenvoudige kamers voorzien van airconditioning, tv (sat.), telefoon en koelkastje. Badkamer met douche en toilet. De kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Kamers met een verbindingsdeur op aanvraag.

Verzorging

U verblijft hier op basis van halfpension.

 

 Reiscode: 1012
Check-in datum is geselecteerd. Kies nu je check-out datum.
Geen beschikbaarheid meer gevonden voor gekozen aanbieding. Selecteer uw gewenste vertrekdatum en reisduur in de prijstabel.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten